top of page

EMMETT TEHNIKA - PROFESIONALNI TEČAJ

Emmett profesionalni tečaj  je namenjen kvalificiranim medicinskim strokovnjakom in komplementarnim terapevtom, zainteresiranim za dopolnjevanje in širitev svojih veščin. Vsem praktikom pomaga pri izvedbah terapij ter integriranje Emmett Tehnike v njihovo dosedanje delo. 

Tečaj je razdeljen na šest modulov. Obravnavano gradivo iz predhodnega modula se ponovi pred pristopom k novemu gradivu s čimer se zagotavlja pripravljenost za obvladovanje novih vsebin. 

Termini modulov:

M1&2: 27. in 28. januar 2024

Modul 3: 9. in 10. marec 2024

Modul 4: 6. in 7. april 2024

Modul 5: 11. in 12. maj 2024

Modul 6: 15. in 16. junij 2024

Ponavljanje modula 6: 7. september 2024

LOKACIJA: Kocljeva ulica 2, 9000 Murska Sobota (Ladies Fit Hub)

Po poslani izpolnjeni prijavi boste na mail naslov prejeli vse ostale informacije o poteku tečaja in plačilu kotizacije.

EMMETT ZA PSE - IZOBRAŽEVANJE

Izobraževanje Emmett za pse zajema 5 modulov, na katerih se naučimo prepoznavati znake bolečine in nelagodja pri psih ter kako jim pri tem pomagati in izboljšati kvaliteto življenja.

Po zaključenem sklopu modulov sledi ponavljalni dan, ki je namenjen pregledu celotnega pridobljenega znanja in podelitvi mednarodnih certifikatov Emmett tehnike za pse.


Izobraževanje je namenjeno  veterinarjem, vodnikom, oskrbnikom, inštruktorjem, trenerjem, lastnikom psov in ne zahteva predhodnega znanja o anatomiji in fiziologiji psov. Za boljše in poglobljeno razumevanje tehnike se na vsakem modulu naučimo tudi dve proceduri za izboljšanje gibanja in počutja pri ljudeh. Skozi izobraževanje tako pridobite tudi celotno znanje enodnevnega tečaja Emmtech za ljudi (11procedur).

Trajanje izobraževanja: 5 modulov po 2 dni i+ dodaten dan za ponavljanje, v razmaku 6-8 tednov.

Cena izobraževanja: 5x 300€ + 150€

Pogoji za prijavo: Uspešno opravljen modul nižje stopnje.

Prijava: Povpraševanje pošljite na info@pilon8.si .


Termini: 

Modul 1     23. in 24, september 2023

Lokacija:

Kinološko društvo Ljubljana, Pot za Brdom 10, 1000 Ljubljana

Tečaji: Services
Tečaji: Pro Gallery
bottom of page